Plannen voor het nieuwe jaar

Inmiddels is 2020 van start gegaan.

Na half december het slechte nieuws dat Charlie na haar dekking leeg was gebleven hadden we even wat tijd nodig om alles op een rijtje te zetten.

Na de feestdagen zijn we eerst maar eens op wintersport gegaan. Daar heeft Charlie heerlijk met haar broer Tjebbe (Bacchus van Laag Laren) in de sneeuw kunnen genieten.

Het waren leuke dagen waar ook weer veel nieuwe plannen zijn gemaakt…

Eind februari gaan we een ruime week op stap naar Engeland om uiteindelijk op 7 maart in Birmingham te eindigen waar jaarlijks een van de grootste hondenshows ter wereld wordt gehouden: Crufts.

Honden mogen daar alleen aan mee doen als ze zich geplaatst hebben en Charlie heeft zich daar afgelopen jaar voor de tweede keer voor geplaatst. Nu dan toch maar eens kijken daar!

Verder gaan we proberen nog wat show punten te verzamelen in Belgiƫ, ze is daar halverwege haar Belgisch kampioenschap en heeft nog 2 punten nodig.

Tegelijkertijd gaat in het voorjaar het Breitensport seizoen weer van start. De trainingen zijn wel al weer volop begonnen en Robin zal met Charlie een aantal wedstrijden gaan lopen. Eens kijken hoe ze het doet in de VK1 klasse waar ze afgelopen jaar, na drie wedstrijden te hebben gelopen, naar gepromoveerd is.

In mei is er nog een leuk tripje naar Schotland gepland waar we samen met Charlie de natuur willen ontdekken, mooie wandelingen willen maken en vooral willen genieten voordat er (hopen we) een drukke puppy tijd aanbreekt.

Last but not least hebben we deze week het geweldige nieuws ontvangen dat de nieuwe verloofde van Charlie is goedgekeurd. Meer informatie over deze kanjer is te vinden onder het kopje het A-nest.

Voor ons rest niets dan wachten tot Charlie eind mei loops wordt. Wachten duurt lang maar met al deze nieuwe plannen vliegt de tijd zo voorbij!