Lenka wordt Clubwinner 2023

Hetgeen we dachten dat het nooit een haalbaar doel zou zijn gebeurde vandaag. De jaarlijkse Clubmatch van de Hovawart Rasvereniging Nederland stond op het programma en van de Duitse RZV kwam Messina Schattling keuren.

Alle deelnemers werden uitgebreid gekeurd onder bloedhete omstandigheden. Lenka en Charlie wonnen beide hun eigen klasse, de open klasse voor Lenka en de kampioensklasse voor Charlie, en ze moesten tegen elkaar strijden voor beste teef. Dat won Lenka en die mocht dus later op tegen de beste reu voor de titel Clubwinner 2023

En ja hoor, ze deed het gewoon! Een prachtig en speciaal resultaat wat haar behalve de titel een uitnodiging gaat opleveren voor de Hond van het Jaar Show 2023. Tevens heeft ze een weekendje Duitsland gewonnen, dus weer een goed excuus voor een tripje.

Ons rode pupje. Ambla van Bree’s Stolp (Noah) was ook van de partij. Ze liep in de open klasse tegen haar eigen zus en zette een prachtige derde plaats neer. Wat was het leuk haar terug te zien en wat doet ze het super goed!