Geen goed nieuws

Deze week is Charlie naar Eersel geweest voor een drachtecho en wederom was er geen leuk nieuws. Er komen deze zomer helaas geen pups uit de combinatie met Blue.

Nadat we even tijd nodig hadden om dit te laten bezinken hebben we in overleg met de dierenarts besloten Charlie nader te laten onderzoeken waarom het steeds niet lukt.

Nadat alle uitslagen daarvan binnen waren hebben we het gehad over haar kansen bij een eventuele volgende dekking. Deze kansen zijn minimaal, maar minimaal is niet nul.

Wel hebben wij onze verwachtingen flink bijgesteld. We gaan het nogmaals proberen, maar omdat haar kansen zo klein zijn hebben we ook besloten de wachtlijst voorlopig gesloten te houden. Pas na een eventuele positieve drachtecho laten we weer mensen toe.

Charlie verwachten we in december weer loops. Mocht dit toch niet lukken en er wederom geen pups komen dan gaan wij zelf op zoek naar een lief, klein en wollig nieuw huisgenootje voor Charlie. Dit zal dan wederom een Hovawart teefje worden en wie weet wat de toekomst dan brengt… Onze plannen om ooit een nest te fokken gaan zeker niet de ijskast in!