Crufts en meer…

De afgelopen 10 dagen hebben we met z’n vieren genoten van een korte break in Engeland. Het begon met de kwalificatie van Charlie voor Crufts, de grootste show ter wereld die elk jaar in Birmingham wordt gehouden.
Maar dat was natuurlijk het begin van het goede excuus om er even lekker tussenuit te gaan.

De eerste paar dagen brachten we door in het Peak District National Park. Daar hebben we genoten van een aantal prachtige wandelingen en wat leuke dorpjes bezocht.

Vanuit daar is Marjolijn met Charlie naar Crufts gereden en wat was het weer leuk! Charlie deed het super goed, geen plaatsing maar weer veel leuke mensen ontmoet en heerlijk samen geshopt.

En daarna… op naar het noorden van het land waar we ons blauwe pupje Fen (Ayrin van Bree’s Stolp) na al die tijd weer gaan zien. Jan kwam samen met Fen en Ulfar vanuit Schotland ons een paar dagen gezelschap houden. En reken maar dat de dames elkaar herkenden! Leuk om de twee zusjes zo weer samen te zien en het afscheid was weer hartverscheurend…
Gelukkig gaan we ze dit jaar nogmaals zien! Want we hebben in het najaar plannen om die richting uit te gaan. Dat maakt het iets makkelijker.