Charlie Luxemburgs Kampioen

Wat een weekend…

Vrijdagochtend vertrokken we naar Luxemburg voor een mini vakantie. We hadden op de camping in Nommern een safari tent gehuurd en dat beviel uitstekend. We hebben twee dagen de bossen en dorpen in de omgeving afgestruind en zaterdagavond kwam Kerensa met ome Nartan en nichtje Meegan een nachtje logeren. Wij en de honden hebben die nacht geen oog dicht gedaan maar ja, als de sfeer maar goed is!

Op zondag vertrokken we in alle vroegte naar de LuxExpo waar de grote internationale hondenshow werd gehouden. Het werd een lange dag maar de resultaten mochten er wezen…

Charlie kreeg een 1U in de kampioensklasse wat haar onmiddellijk Luxemburgs Kampioen maakt, later werd ze verkozen tot tweede beste teef van de dag.

Nartan deed mee in de veteranenklasse, won daar met een 1U en werd daarmee Luxemburgs Veteranenkampioen en beste veteraan.

Meegan kwam uit in de jeugdklasse, werd beoordeeld met een 1U, werd beste jeugdhond en ging naar huis met de titel Luxemburgs Jeugdkampioen.

Wij zijn super trots op alle drie de honden, op de resultaten, maar nog meer op de heerlijk ontspannen sfeer die er tussen deze drie vriendjes heerst.